Εκδηλώσεις

Δελτίο Τύπου

Δελτίο Τύπου

Την Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου 2023 στο χώρο του Μουσείου πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η παρουσίαση της νέας Πλατφόρμας του Ευρωπαϊκού Μουσείου Άρτου.

«Πρόσφορο-Άρτος-Τάματα» στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου

«Πρόσφορο-Άρτος-Τάματα» στο Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου

Με μεγάλη επιτυχία και με την συμμετοχή εκατοντάδων πολιτών πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια της έκθεσης Λατρευτικού και Θρησκευτικού Άρτου «Πρόσφορο-Άρτος-Τάματα» που διοργανώθηκε από το Ευρωπαικό Μουσείο Άρτου  στον Βαρνάβα Αττικής Δήμου Μαραθωνα υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γενική Δ/νση Σύγχρονου Πολιτισμού.

1ο Αγροτικό Φεστιβάλ Βορειοανατολικής Αττικής

1ο Αγροτικό Φεστιβάλ Βορειοανατολικής Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Αγροτικό Φεστιβάλ Βορειοανατολικής Αττικής από την Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Δήμου Μαραθώνα, το Διαδραστικό Λαογραφικό Μουσείο και το Ευρωπαϊκό Μουσείο Άρτου.

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Ασφάλεια στο Διαδίκτυο

Κατάμεστο από γονείς και μαθητές ήταν το αμφιθέατρο του Μουσείου Μαραθωνίου Δρόμου στον  δήμο του Μαραθώνα την Κυριακή 8 Απριλίου όπου η Λαογραφική εταιρεία Βαρνάβα και ο Σύλλογος Καρδιτσιωτών Αττικής σε συνεργασία με το Υ.ΠΡΟ.ΠΟ, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας και την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Ασφάλεια στο Διαδίκτυο –Cyberbullying».