Πρόσκληση

 prosklisi3almazoisprosklisi1

Αγαπητοί φίλοι,

Σας προσκαλούμε στην ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «καρκίνος του μαστού», που θα πραγματοποιηθεί στο χώρο των μουσείων Βαρνάβα δήμου Μαραθώνα την Κυριακή 25 Ιουνίου 2017 στις 10.30 το πρωί. Στόχος της εκδήλωσης είναι η έγκυρη ενημέρωση των γυναικών της περιοχής μας, για την πρόληψη και έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου του μαστού καθώς και η κινητοποίηση τους για τακτικό προληπτικό έλεγχο.

 Στην εκδήλωση συμμετέχουν ως ομιλητές: γιατρός ειδικός σε θέματα καρκίνου του μαστού, κοινωνική λειτουργός του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και εθελόντρια του Συλλόγου, δηλαδή γυναίκα με εμπειρία της ασθένειας.

Μετά το τέλος των ομιλιών θα δοθούν απαντήσεις σε ότι ερωτήματα τίθενται.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα διανεμηθεί έντυπο ενημερωτικό υλικό πρόληψης. Η συνολική διάρκεια της εκδήλωσης είναι 1,5 ώρα περίπου.

Μετά το πέρας της εκδήλωσης ο μικρός φίλος μας Αντώνης θα προσφέρει με τη βοήθεια της Σοφίας τα μαλλιά του στο Άλμα Ζωής. Καλούμε κάθε άλλο συμπολίτη μας, που επιθυμεί να συμβάλλει στο Πρόγραμμα "ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ" του Πανελληνίου Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» να επικοινωνήσει μαζί μας.

Η Λαογραφική Εταιρεία Βαρνάβα Αττικής, συμμετέχει στο «ΧΑΡΙΣΕ ΔΥΝΑΜΗ» και παρέχει δωρεάν κουρέματα σε όσες και όσους επιθυμούν να κόψουν τα μαλλιά τους, για να τα δωρίσουν με σκοπό την παροχή περουκών μέσω του προγράμματος σε γυναίκες, που δοκιμάζονται από τον καρκίνο.

 

ΧΟΡΗΓΟΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ

agc